top of page
Bejaarde bij Gymnastiek

HEALTH

INSIDE

OUT

VISCERALE VETTEN

VISCERALE VETTEN

Eerst en vooral,

er zijn 2 soorten vet:

  • subcutane vetten

  • viscerale vetten

Medische studies toonden aan dat BodySculptor alsook de viscerale vetten elimineert. Dit is uitzonderlijk aangezien meestal eerst de subcutane vetten worden verbrand (bij afslanken door dieet of sport). Niet alleen uitzonderlijk maar ook nuttig! Viscerale vetten zijn de 'ongezonde' vetten en alsook de vetten die zorgen voor een 'lui gevoel' of kortademigheid na een kleine inspanning. In het algemeen zorgen viscerale vetten er alleszins totaal niet voor dat iemand dynamisch of beweeglijk is of zich lekker in zijn vel voelt.

 

Het verwijderen van viscerale vetten is dus enkel maar een positieve zaak ten gunste van het algemeen welzijn.

visceral-subcutaneous-fat-around-waistline-location-visceral-fat-abdominal-cavity-types-hu

viscerale vetten

buikspieren

subcutane vetten

Goed om te weten: viscerale vetten verwijderen is gunstig voor het algemeen welzijn.

Goed om te weten: bij een medische studie met 66 personen werd 12,4% verlies van vetmassa genoteerd waarvan 8,2% visceraal vet.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 11.42.37.png

vetten

VISCERALE

SPIERKLACHTEN

klachten

SPIER

SPIERKLACHTEN

De zachtaardige werking van de EXTREEM LAGE FREQUENTE velden stimuleert de productie van calcium vanuit hert sacroplastisch reticulum. Dit zorgt voor onmerkbare spiercontracties en biedt een regeneratieve sensatie. De spieren krijgen een ontspannen gevoel en de behandeling brengt het merendeel van de gebruikers tot slaap. Er is nog maar weinig geweten omtrent spieraandoeningen zoals  bvb.: fibromyalgie, in het algemeen en nog niet alles is duidelijk hier omtrent. Niettemin vertellen duizenden klanten wereldwijd hetzelfde,  een sessie met BodySculptor verlicht de symptomen van allerhande spierklachten maar ook gerelateerde gewrichtspijnen. BodySculptor is een ontspannende behandeling die merkbaar een verschil maakt. Het is aan te raden om een vrijblijvende testsessie aan te vragen om zelf in te schatten wat deze unieke ontwikkeling persoonlijk kan betekenen. Vraag een testsessie aan in een studio in jouw buurt!

Goed om te weten: BodySculptor is een behandeling die 100% pijnloos is en in de meeste gevallen valt de gebruiker tijdens een sessie in slaap.

Fibromyalgie_1024x1024.webp

"

Het geeft me een ontspannen gevoel

waar ik soms nog dagen van geniet

"

LIP- & LYMFOEDEEM

LIPOEDEEM & LYMFOEDEEM

Lipoedeem betekent letterlijk ‘vetzwelling’ en staat ook bekend als pijnlijk ‘vetsyndroom’.  Deze vetcellen trekken ook vocht aan, vandaar de naam lipoedeem. Zo treedt dan alsook lymfoedeem op.  Kenmerkend voor lipoedeem is de symmetrie: de afwijkende vetverdeling doet zich voor aan beide zijden. Dit in tegenstelling tot lymfoedeem, dat zich ook aan één been of één arm kan voordoen. Het is in ieder geval opnieuw de combinaite van vet en vocht. Laat het nu net dat zijn wat BodySculptor aanpakt. Voor lipoedeem en of lymfoedeem reikt men naar BodyScuptor REVEAL en BodySculptor EXCELL+ vanwege de extra lymfedrainage.

Merk al na enkele sessies een lichter gevoel op. Weet wel dat bij hardnekkige cellulite of lipoedeem of lymfoedeem een aantal extra sessies vereist zijn.

Goed om te weten: reeds na enkele sessies een lichter en fitter gevoel

Lipoedeem-Nationaal-Huidcentrum.jpg

& lymfoedeem

LIPOEDEEM

"

"

Ik draag terug jurkjes en kleedjes

waarvan ik niet meer wist

dat ik ze had

bio excell+ silhouettekopie REVEAL.png

LYMFEDRAINAGE

BIOSTIMOLOGY®

welzijn

ALGEMEEN

ALGEMEEN WELZIJN

In het algemeen zijn BodySculptor gebruikers tevreden klanten. Tot 96% klantentevredenheid*. Dit is uiteraard dankzij de mooie resultaten op het vlak van het esthetische. Maar het besef en het gevoel hebben dat je dit zelf in de hand hebt. Dat er controle is over jouw lichaam dat maakt mensen echt tevreden. Ze voelen zich slanker, fitter, vitaler en gewoonweg beter! Zoals alles start men met een goede basis om het eindresultaat te doen laten stralen. Het kan niet anders, het klinkt logisch en ergens weten we allemaal dat het zo in elkaar zit.

BodySculptor is niet het wonder, het lichaam is het wonder. Het is een wonder hoe snel een lichaam kan herstellen, versterken en in balans kan zijn.

Maar het zal steeds dienen te beginnen van teen tot kop en van kop tot teen.

Goed om te weten: hoe meer sessies je doet, hoe meer resultaat

Happy Family in Nature

"

Soms ga ik gewoon naar de studio

voor een sessie en een beetje

ME-TIME

"

VARIA
bottom of page