top of page
Vrouwen in Romper

Feeling good is an inside job

BODY

INSIDE

OUT

REVEAL

BodySculptor
Ambre Pour Elle afvallen
Figuurcorrectie bodysculptor
cellulite lipoedeem

BIOSTIMOLOGY®

2 x meer resultaat

2 x zo snel

inclusief

lymfedrainage

lymfedrianage

BIOSTIMOLOGY® werd ontwikkeld in een ziekenhuis onder leiding van Dr. D. Greff, voor de behandeling van patiënten met obesitas. Sinds 1998 blijft het een voortdurende evolutie met als oogpunt de verbetering van de LIPOLYSE (vetafbraak). Als het ware op cellulair niveau ervoor zorgen dat het lichaam minder snel vetten als reserve opslaat en ervoor zorgen dat cellen sneller hun vetten wil lossen.

 

Om het lichaam in staat te stellen om af te slanken is dit een fundament! Door de stimulatie van de LIPOLYSE wordt afslanken eenvoudig en geen vicieuze cirkel, geen JOJO-effect! Het maakt het comfortabel, leuk en met reeds kleine aanpassingen en kleine wijzigingen in het dagelijkse leven realiseert men dankzij BodySculptor en een verbeterde LIPOLSYE snelle, efficiënte én duurzame resultaten.

Lees meer over volgende behandelingen :

 • CELLULITE

 • LIPOLYSE

 • FITHEID & CORE

 • ZWARE BENEN

BODY

BodySculptor afslanken

Innerlijke schoonheid

FACE

BIOSTIMOLOGY® ontstond ter bestrijding van de opname van vetten op cellulair niveau en gebruikt hiervoor een bio-magnetische golflengte ter bevordering van spiercontracties, energieverbruik en vetafbraak. Maar die specifieke gunstige golflengtes hebben alsook een grote impact op tal van andere natuurlijke processen in het lichaam. Zoals bijvoorbeeld de SMAS-laag en de aanmaak van collageen, het herstel van de huid, spieren,...

Door de jaren heen en dankzij tal van evoluties en verbeteringen werden alsook significante resultaten opgemerkt aan de huid. Zowel op het lichaam als op het gelaat. Dankzij de verbeterde doorbloeding, de stimulatie van enkele natuurlijke processen zoals de productie van collageen staat het BodySculptor toe behandelingen aan te bieden voor :

 • RIMPELS & LIJNTJES

 • VERSLAPTE HUID

 • TEINT & ZACHTHEID

 • DUBBELE KIN

Ambre Pour Elle huidverbetering

Innerlijke schoonheid

HEALTH

BIOSTIMOLOGY® werd in hoofdzaak ontwikkeld met gezondheid in het achterhoofd. De esthetische effecten van een behandeling met BodySculptor zijn vooral te danken aan een verbetering binnenin het lichaam. Mooi zijn dient van binnen te gebeuren.

Zo blijkt althans na 24 jaar sinds het ontstaan.

De weldoenende behandeling met BIOSTIMOLOGY® stimuleert dermate de samentrekking van spieren dat dit resulteert in de aanmaak van heel wat aminozuren die dan weer de sleutels zijn tot de activatie van tal van natuurlijke processen. Deze natuurlijke processen kun zwakker zijn of beschadigd zijn door genetische redenen, door leeftijd, door levenstijl of ingrijpende gebeurtenissen in het leven (ongeval, werkdruk, scheiding,...). We merken meer dan ooit dat 'je lekker voelen in je vel' echt binnenin begint.  Een greep van behandelingen waarbij BodySculptor een bijzonder gunstuge invloed op heeft.

Feeling good is an inside job

 • VISCERALE VETTEN

 • SPIERKLACHTEN

 • LIPOEDEEM & LYMFOEDEEM

 • ALGEMEEN WELZIJN

lipoedeem
bottom of page